בין אם אתם עורכים חתונה, מסיבת יום הולדת, מקלחת לתינוק או כל סוג אחר של אירוע, חשוב לבחור קייטרינג שיוכל לענות על הצרכים שלכם. הקייטרינג הנכון יצור חוויה בלתי נשכחת לאורחים שלך ויעזור לך לקבל את ההחלטות הטובות ביותר לגבי האוכל והמשקאות שלך.
ניסיון
בחירת קייטרינג היא החלטה גדולה. זה גורם חשוב בהפיכת היום לחלק עבור החתן והכלה, וגם יכול להשפיע מאוד על חווית האורחים.
כדי למצוא את חברת הקייטרינג הטובה ביותר ליום המיוחד שלך, אתה צריך לקחת את הזמן שלך. שאל שאלות ואסוף מידע רב ככל שתוכל.
אחד ההיבטים החשובים ביותר בבחירת קייטרינג הוא איכות השירות. ודא שהם מאומנים היטב, קשובים ומוכווני שירות. הם צריכים להיות מוכנים לטפל בכל בעיה עם האוכל שלך או השירות שלך.
לרוב, לקייטרינג יהיו תפריטים סטנדרטיים שהם ידועים בהם. חלק מהקייטרינגים מתמחים באירועים רשמיים יותר, בעוד שאחרים מזדמנים יותר. עליך לבדוק את הפניות שלהם לפני שאתה מקבל את ההחלטה הסופית שלך.
טעימה היא הדרך הטובה ביותר לאמוד את יכולתו של קייטרינג לענות על הצרכים שלך. הם יגבו תשלום סמלי כדי להסתכל על הצעות האוכל והמשקאות שלהם. לאחר מכן הם יחילו את העמלה כזיכוי לאירוע שלך.
בחירת קייטרינג היא לא משימה קלה. אתם רוצים חברה שתיתן שירות מעולה, אבל לא תגרום ללחץ. בדוק את הביקורות המקוונות של הקייטרינג הפוטנציאלי שלך, כמו גם את הביקורות של אחרים שעבדו איתם בעבר.
רישיון אלכוהול
קבלת רישיון אלכוהול היא צעד חשוב עבור כל מפעל שמוכר או מפיץ אלכוהול. ישנן מספר דרישות משפטיות שיש לעמוד בהן לפני שתוכל לקבל רישיון. אם יש לך שאלות כלשהן לגבי קבלת רישיון אלכוהול, מומלץ להתייעץ עם עורך דין.
השלב הראשון הוא להשלים את חבילת היישום. אתה יכול ליצור קשר עם לשכת עורכי הדין המקומית כדי למצוא עורך דין שיעזור לך להשלים את הבקשה. אתה יכול גם לבקש המלצות מבעלי חנויות אלכוהול אחרות.
רשות האלכוהול של מדינת ניו יורק (NYLA) אחראית להנפקת רישיונות אלכוהול. ישנם חמישה סוגי רישיונות המאפשרים למכור אלכוהול.
גם רשות המשקאות נותנת היתרי הסעדה. אישור קייטרינג מאפשר להגיש אלכוהול לאירועים מחוץ למתחם. אישורים אלו תקפים ל-24 שעות החל מהשעה 8:00 בבוקר בתאריך האירוע שלכם. במהלך תקופה זו, אסור לשמור משקאות אלכוהוליים במקום. יש להגיש דוגמית של משקאות חריפים או יין בכל אירוע. המדגם חייב להיות לא יותר משלוש אונקיות עבור בירה ושתי אונקיות עבור יין.
ניתן להוציא אישור קייטרינג לאירוע פרטי ולהזמנה בלבד. על מנת לקבל אישור זה, עליך להודיע לרשות המשקאות לפחות 15 יום לפני האירוע שלך.
הפניות
רשימת הפניות בהישג יד היא אחד הדברים הטובים ביותר שאתה יכול לעשות. זה יעזור לך להימנע מהמלכודות של תהליך הגיוס. זה גם רעיון טוב לעשות קצת עבודת רגליים. הקייטרינג הטוב יותר ישמח לעזור לכם בכל דרך שיוכלו.
המפתח הוא לא לקבל החלטה לפני שיש לך את כל רשימת הפניות לפניך. הקייטרינג שתזמינו יהיה איתך לאורך כל האירוע שלך, אז אתה רוצה לוודא שהוא מתאים לך. אתה רוצה לוודא שהם מציעים את השירותים שאתה צריך, ושיש להם את ההיתרים המתאימים לעשות זאת. כמו כן, תרצו לוודא שיש להם את הציוד הדרוש על מנת לספק רמת שירות יוצאת דופן לאורחים שלכם. אתה גם רוצה לוודא שהם מורשים להגיש אלכוהול, מכיוון שזו יכולה להיות אחריות.
לבסוף, וודא שאתה קורא את החוזה מקרוב כדי לוודא שאתה לא נשאב למשכיר גרוע. לבסוף, הקפד לבדוק את המטבח כדי לראות כמה הם נקיים.
ביקורות מהחיים האמיתיים
בחירת קייטרינג היא עסק רציני. לא רק שאתה צריך קייטרינג אמין, אתה צריך לבחור את המתאים לצרכים שלך. למרבה המזל, ישנם משאבים מקוונים רבים לבחירת קייטרינג. בנוסף לבדיקת ביקורות מקוונות, ייתכן שתרצה גם לבדוק את האתר וחשבונות המדיה החברתית שלהם.
אולי תרצה לבדוק גם את התפריטים שלהם. למרבה המזל, חברות מסוימות מציעות טעימות לדוגמא בחינם. אתה יכול גם לבדוק עם לקוחות עבר כדי לקבל תחושה טובה יותר של היכולות שלהם.
קייטרינג טוב צריך להיות מסוגל לעשות את כל האמור לעיל. קייטרינג טוב מוכן לקחת את הרעיונות שלך ולשלב אותם בתפריטים שלו. יש להם גם הבנה טובה של אמנות פתרון הבעיות. קייטרינג טוב יכול להמציא רעיונות מצילי חיים ברגע האחרון. קייטרינג שמציע אפשרויות במחיר נמוך יותר הוא גם הימור טוב.
לקייטרינג טוב יהיה גם מוניטין טוב. באותו אופן שבו אתם רוצים למצוא רופא אמין, כדאי לבדוק גם את המוניטין של קייטרינג לפני שחותמים על הקו המקווקו. זה נכון במיוחד אם אתם מתכננים אירוע גדול כמו חתונה או אירוע חברה.
מסיבות דומות
שימוש בשירות קייטרינג כדי לתכנן את היום הגדול שלך הוא לא דבר של מה בכך, אבל זה לא מסובך כמו שזה נשמע. עדיף לבחור אחד על סמך המיקום שלך והתקציב שלך. קייטרינג טוב ישמח לעמוד לרשותכם בכל שלבי התכנון. רוב שירותי הקייטרינג שמחים לקחת על עצמם את המעטפת של תכנון החתונה, יום ההולדת או טקס מעבר חשוב אחר. אם יש לך איש מקצוע ותיק לצדך, פירוש הדבר גם שהאורחים שלך יהיו מאושרים ונינוחים יותר. זה יכול להיות רק דבר טוב. מיטב הקייטרינגים בעסק אדיבים במיוחד ולוקחים את הזמן להכיר אתכם.
הגבלות תזונתיות
בחירת קייטרינג לחתונה שלכם חשובה. לאנשים רבים יש הגבלות תזונתיות וזה התפקיד שלך לוודא שהאורחים שלך יוכלו ליהנות מהיום הגדול שלך. המשמעות היא נקיטת גישה פרואקטיבית ועבודה צמודה עם הקייטרינג שלכם.
חברת הקייטרינג הנכונה יכולה ליצור ארוחות העונות על הצרכים התזונתיים שלכם. בנוסף להבטחת הבטיחות התזונתית לאורחים שלך, הם יכולים גם להתאים תפריטים כדי לענות על הצרכים הספציפיים שלך. חלק מהקייטרינגים גובים תשלום נוסף עבור תפריטים מיוחדים.
ודא שלקייטרינג שלך יש את ההכשרה הנכונה. הם צריכים להיות בקיאים לגבי אלרגיות למזון ואלרגנים עיקריים אחרים. הם גם צריכים לדעת אילו מזונות מותר במסגרת הכשרות, מערכת חוקי התזונה היהודית.
הקפידו לבדוק את מטבחי הקייטרינג ולדבר עם השפים. שאל על סוגי ההתמחויות שהם מתמחים בהם. אם יש לך אלרגיה לאגוזים, למשל, ודא שהקייטרינג יודע לא להשתמש בקארי בוטנים.
אם אתם מארחים ארוחת ערב בופה, תוכלו לסמן כל מנה בקלות כדי להקל על האורחים שלכם לוודא שהם לא אלרגיים למשהו. למשל, שוקו חם יכול להכיל עמילן תירס, אבקת אפייה ותבלינים אחרים.
אלרגיות למזון
בחירה בקייטרינג שמבין באלרגיות למזון יכולה לעשות את חייכם הרבה יותר קלים. זה גם יעזור לקייטרינג שלך להיות מוכר ולהרוויח יותר עסקים. למעשה, על פי מינהל המזון והתרופות, האחראי על כל עסק לשירותי מזון צריך לקבל הכשרה בבטיחות מזון.
בנוסף להכשרה בבטיחות מזון, קייטרינג צריך להיות מודע גם למרכיבים במזון שהם מגישים. לחלק מהקייטרינגים יש תפריט אלרגיה נפרד, ואחרים מזהים את האלרגנים בתפריט לפי סמלים.
לפני הגשת הארוחה, על הקייטרינג לוודא שהמרכיבים נטולי אלרגנים. חשוב להשתמש בציוד נפרד וכלים עבור אורחים הרגישים לאלרגנים. בנוסף, יש להכשיר את אנשי הצוות כיצד להתמודד עם מצבי חירום רפואיים ולמנוע מגע צולב.
אלרגיות למזון יכולות לגרום למגוון תסמינים, מגירויים קלים ועד לתגובות קשות. תגובה נפוצה היא כוורות, אך היא עלולה לגרום גם לאנפילקסיס. תגובות אלו עלולות לגרום לנפיחות בגרון, בעיות נשימה, אובדן הכרה ואפילו מוות.
הדרך המדויקת ביותר לקבוע אם לאדם יש אלרגיה למזון היא אתגר מזון דרך הפה. האתגר נעשה בפיקוח רפואי ודורש מהמטופל לבלוע כמויות הולכות וגדלות של המזון החשוד כטריגר. האתגר מועיל אם ההיסטוריה של המטופל אינה ברורה או בדיקות דם ובדיקות עור אינן חד משמעיות.
.
.